Kampaamo

Meiltä saat ammattitaitoista hiusmuotoilua lämminhenkisessä ilmapiirissä ja suunnittelemme yksilöllisesti juuri Sinulle sopivan hiustyylin. Henkilökuntamme on ajan hermolla, ylläpitää ammattitaitoaan koulutuksilla, sekä seuraamalla trendejä ja osallistumalla alan tapahtumiin.

Palveluihimme kuuluvat hiustenleikkaukset, väri- ja kiharakäsittelyt, kampaukset sekä hiustenpidennykset/tuuhennukset. Kampauksien yhteydessä myös meikkipalvelut!

Päätuotesarjamme kotihoitoon ovat huippulaadukkaat SEBASTIAN ja Kevin Murphy. Neuvomme Sinulle sopivat tuotteet ammattitaidolla. Värikäsittelyt teemme Wellan tuotteilla.

Tarjoamme vaihtoehtoisesti myös koulutetun ekokampaajan palveluja. Palveluina ovat energialeikkaus, savipuhdistus, merilevähoito, intialainen päähieronta sekä kasviväri-värjäykset. Kotihoitoon myymme kotimaisia Ekopharma tuotteita.

Meillä on käytössämme ja myynnissä GHD- suoristusrauta. GHD- suoristusrauta on saavuttanut huippumaineen erityisesti Hollywood-starojen suosimana tapana saada nopeasti upean kiiltävät suorat hiukset tai tyylikkäät ja kestävät kiharat, ja se on "tuoteryhmänsä Rolls Royce".

Ammattilaisille ja hiusalan opiskelijoille järjestämme hiuspidennyskoulutusta (Katja Laurenne kouluttajana). Tulevia koulutuspäiviä voi tiedustella sähköpostitse.

Tervetuloa uudistumaan!

kevin murphy logowellalogo

Sebastian Professional        ekopharma logo

Katso hinnat ajanvarauksestamme!

Ajanvaraukseen

Kauneushoitola Haave

Harakantie 10A, 02650 Espoo

Palaute / yhteydenottolomake Nettiajanvaraus

HAAVE sijaitsee noin 5 min kävelymatkan päässä Leppävaaran Juna-asemalta ja kauppakeskus Sellon luota. Löydät hoitolan vaivattomasti rauhallisen Harakantien varrelta. Autosi saat pysäköityä kadunvarrelle, jossa paikkoja löytyy yleensä vaivatta.

Tervetuloa uudistumaan!