Hoitola

Haaveessa on kaksi rauhallista hoitohuonetta jotka ovat varustettu uudella, laadukkaalla laitteistolla ja mukavilla hoitopedeillä. Haave tarjoaa Sinulle kattavan valikoiman kosmetologipalveluja, niin tuttuja perinteisiä hoitoja, että alan kuumimmat uutuushoidot.

Työskentelemme tehokkaalla Medik8-sarjalla sekä korkealaatuisella italialaisella Bioline-sarjalla. Sarjat edustavat korkeaa laatua, turvallisuutta, markkinoiden huippua, tehokkuutta ja loistavia hoitotuloksia. Sarjat ovat myös myynnissä meillä.

Laitteittosta mainittakoon luksuksena kylmiin päiviin saunapeti, timanttihiontalaite, mikroneulaus, sekä paljon muuta. Huippukestävät ja upeat Fantasy Nailsin geelilakkaukset ovat myös rantautuneet manikyyreihimme ja pedikyyreihimme (koulutettu tekijä Linda Liljestrand). Myymme Opin lakkoja kotiin.

Kaikki välineet puhdistetaan asianmukaisin menetelmin ja sterilisaattorin avulla.

Tervetuloa rentouttavaan hemmotteluun, tehokkaaseen hoitoon ja kaunistumaan!

medik8 logo Bioline

Ajanvaraukseen

Kauneushoitola Haave

Harakantie 10A, 02650 Espoo

Palaute / yhteydenottolomake Nettiajanvaraus

HAAVE sijaitsee noin 5 min kävelymatkan päässä Leppävaaran Juna-asemalta ja kauppakeskus Sellon luota. Löydät hoitolan vaivattomasti rauhallisen Harakantien varrelta. Autosi saat pysäköityä kadunvarrelle, jossa paikkoja löytyy yleensä vaivatta.

Tervetuloa uudistumaan!